ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Житомира вантажівка зіткнулася з маршруткою, загинула людина, ще 9 постраждали

19-річний водій не впорався з керуванням.

У Житомирській області вранці 30 жовтня на автодорозі Київ-Чоп водій вантажного автомобіля Мersedes Sprinter, не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з мікроавтобусом, який рухався попереду в попутному напрямку. В результаті загинув пасажир вантажівки, а вісьмох пасажирів мікроавтобуса та водія вантажівки доставили до медичних установ для надання допомоги.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 06:25 на 4 км автодороги Київ-Чоп в с. Іванівка Житомирського району, повідомляють на сайті обласної поліції.

За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля Мersedes Sprinter, рухаючись у напрямку Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням транспортним засобом, у результаті чого зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, який рухався попереду. Від отриманих травм на місці пригоди загинув пасажир вантажівки. Ще 8 осіб, пасажирів мікроавтобуса, і водій вантажівки були доставлені в медичні установи для обстеження та надання необхідної допомоги.

Розпочато розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram