ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 25 обстрілів.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 15 разів порушили режим тиші в зоні бойових дій на Донбасі. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь 10 разів. У результаті бойових дій один український військовий отримав поранення.

Противник, як і раніше, концентрував вогневу активність на Донецькому напрямку, використовуючи переважно піхотне озброєння, повідомляє штаб АТО.

Так, у другій половині дня бойовики з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї обстрілювали укріплення ЗСУ в районі Авдіївської промзони. У результаті одного з цих обстрілів отримав осколкове поранення український військовослужбовець. Зараз потерпілий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров'я оцінюється як задовільний.

Окрім того, ввечері окупанти з протитанкових гранатометів і кулеметів били по укріпленнях української армії біля Луганського і Світлодарська. А озброєння БПМ кілька разів застосовували неподалік Зайцевого.

На Приморському напрямку ворог понад годину вів вогонь з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї по захисниках Мар'їнки.

Нагадаємо, в суботу на Донбасі загинув один військовий, ще двох було поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram