ГоловнаСуспільствоПодії

МВС: у харківській ДТП загинули п'ять, а не шість осіб

Двоє з шести постраждалих - у тяжкому стані.

МВС: у харківській ДТП загинули п'ять, а не шість осіб

У результаті ДТП увечері в середу в Харкові загинули п'ять, а не шість осіб, ще шість постраждали.

Про це телеканалу "112 Україна" повідомили радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк і речник МВС Артем Шевченко.

Двоє з постраждалих залишаються у тяжкому стані, одна з них - вагітна жінка, вона у комі, уточнив Шкіряк.

Нагадаємо, в середу о 20:45 на перехресті вулиці Сумської і провулку Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка. У результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар вулиці Сумської і врізався в 11 пішоходів. На місці загинули чотири дівчини і один хлопець. Пізніше повідомляли, що ще один постраждалий помер у лікарні, але ця інформація не підтвердилася.

Дівчині висунено підозру за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Водій другого авто підозрюваним не є.

За кермом позашляховика була 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева - прийомна дочка бізнесмена Василя Зайцева. За попередніми даними, слідів алкоголю або наркотиків у крові дівчини-водійки не виявлено. За кермом автомобіля Volkswagen Touareg перебував 59-річний бізнесмен Геннадій Дронов. Обоє водіїв не отримали значних пошкоджень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram