ГоловнаСуспільствоЖиття

Андрій Стрихарський провів благодійний вечір на підтримку дітей із зони АТО Новости компаний

За підтримки девелоперської компанії Статус Груп і особисто її директора Андрія Стрихарського відбулося відкриття благодійної виставки «Арт караван дружби».

Андрій Стрихарський провів благодійний вечір на підтримку дітей із зони АТО

Четвертого жовтня галерея М17 в центрі Києва приймала особливих гостей. Саме там за підтримки девелоперської компанії Статус Груп і особисто її директора Андрія Стрихарського відбулося відкриття благодійної виставки «Арт караван дружби». Учасники цієї виставки - талановиті діти із зони АТО. Після сумнозвісних подій на сході України вони позбулися всього, в тому числі і своїх домівок. Звичайно ж, Андрій Стрихарський не зміг залишитися осторонь і надав дітям спонсорську та соціальну підтримку. Завдяки цьому 25 талановитих дітей із зони АТО пройшли спеціальний курс відновлення. До спільної роботи були залучені кращі психологи і приєдналися київські художники. Ба більше, маленькі таланти вирушили на реабілітацію в Карпати. Там за сприятливих обставин вони змогли хоч на якийсь час забути про всі жахи, які їм довелося пережити. І результат не змусив себе чекати - вже зараз простежується тенденція значного поліпшення. Зміна емоційного стану дітей позначається і на їхніх роботах: малюнки замість темних і страшних стають яскравими і світлими.

На цей момент юними художниками написано вже більш ніж 40 картин, одну з яких навіть презентували королю Іспанії через представника іспанського посольства в Україні. Крім посла, захід відвідали Влада Литовченко, Міс Всесвіт 2015 Ірина Зайцева, депутати Верховної Ради України, художники, що надали допомогу в організації виставки, і багато інших небайдужих до долі дітей.

Андрій Стрихарський часто проводить благодійні заходи. Але окрему увагу завжди приділяє дітям з особливими потребами. Адже саме вони є майбутнім нашої країни, вважає меценат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram