ГоловнаСуспільствоПодії

Суд залишив під арештом директора дитячого табору "Вікторія" в Одесі

Апеляційну скаргу Петроса Саркісяна відхилено.

Суд залишив під арештом директора дитячого табору "Вікторія" в Одесі
Петрос Саркисян

Апеляційний суд Одеської області залишив під вартою підозрюваного у порушенні правил пожежної безпеки директора дитячого табору "Вікторія" в Одесі.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Одеської області.

"Апеляційний суд області 6 жовтня відмовив у задоволенні вимог сторони захисту та залишив без змін рішення Київського районного суду про арешт директора дитячого оздоровлювального комплексу "Вікторія", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, суд відхилив апеляційну скаргу захисту директора табору.

Його підозрюють в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, пожежа в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі стався пізно ввечері 15 вересня. Корпус, де спалахнула пожежа, вигорів ущент. В результаті пожежі загинули троє дівчаток. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), прокуратура - за ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

У зв'язку з подією були затримані директор "Вікторії" Петрос Саркісян і вихователька Наталія Янчик, яка за функціональними обов'язками повинна була відповідати за пожежну безпеку. 18 вересня суд ухвалив заарештувати обох без права внесення застави. 28 вересня суд відпустив Янчик на свободу на поруки народних депутатів.

Поліція Одеси відкрила третє кримінальне провадження - за ст. 366 (службове підроблення).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram