ГоловнаСуспільствоПодії

У Сєвєродонецьку громадянин Грузії, який перебуває в розшуку, важко поранив поліцейського ножем

Злочинця затримали, 23-річний дільничний - у реанімації.

У Луганській області правоохоронці затримали раніше судимого громадянина Грузії, який важко поранив ножем дільничного офіцера Сєвєродонецького відділу поліції.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Учора, 4 жовтня, до чергової частини надійшло повідомлення від дільничного офіцера про те, що приблизно о 17:00 під час спроби перевірити документи в чоловіка, зовні схожого на громадянина, який перебуває в розшуку, останній завдав йому кількох ударів ножем у живіт і стегно, після чого зник з місця події. По тривозі підняли особовий склад поліції в Луганській області. Ввели в дію план «Сирена»", - йдеться в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

Правоохоронці встановили місце перебування підозрюваного та затримали його. Ним виявився неодноразово судимий 29-річний громадянин Грузії, який був у розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, пов'язаного з незаконним обігом наркотиків (ст. 309 Кримінального кодексу).

Фото: npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Затриманому загрожує від 9 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

23-річний дільничний перебуває в реанімації. За словами лікарів, його стан стабільний, середньої тяжкості, загрози життю немає.

Нагадаємо, 13 вересня в Києві вдруге затримали кримінального авторитета "Гелу Тбіліського".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram