ГоловнаСуспільствоПодії

Хлопця госпіталізовано після стрілянини на Татарці в Києві (оновлено)

Потерпілий дістав шість поранень із травмата.

Хлопця госпіталізовано після стрілянини на Татарці в Києві (оновлено)
Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

Уночі проти п'ятниці в Києві на вул. Татарській, 18-б сталася стрілянина, повідомляє проект "Київ Оперативний" у фейсбуці.

Постраждав молодий чоловік, він дістав кілька поранень, зокрема в руку та грудну клітку, і був госпіталізований. Його кривдники з місця події втекли.

Ресурс dtp.kiev.ua уточнює, що невідомий сім разів вистрілив з травматичного пістолета в чоловіка під час побутового конфлікту. Потерпілий дістав шість поранень і перебуває у важкому стані.  

Оновлення. Поліція Києва пише, що поранений 24-річний місцевий житель, у нього непроникаючі травми грудної клітини.

Представник Шевченківського райуправління столичної поліції Ірина Василишин в ефірі телеканалу "112. Україна"  уточнила, що в потерпілого було зроблено шість пострілів. "Особи нападника не вдалося наразі встановити, але проводяться необхідні слідчі дії", - розповіла вона.

За інформацією, отриманою під час допиту потерпілого, встановлено одну з імовірних причин конфлікту - "стрілянина сталася через жінку".

Пораненого повинні незабаром випустити з лікарні швидкої допомоги, у нього лише незначні гематоми.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на 3-7 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram