ГоловнаСуспільствоЖиття

Міський стиляга з характером мандрівника: 5 причин купити новий Subaru XV Новости компаний

Зустрічайте в Україні готовий до подорожей і розваг, повністю оновлений, стильний міський кросовер Subaru XV в офіційній дилерській мережі Субару.

Оновлений Subaru XV зберіг свої достоїнства і примножив їх завдяки революційній системі безпеки EyeSight.

Повністю оновлений

З погляду дизайну Subaru XV зберіг спадкоємність і зовні дуже схожий на попередню модель. Але технічно це зовсім інший автомобіль.

Subaru XV став першим авто на новій платформі Subaru Global Platform, що повинна підвищити одночасно комфорт, керованість і безпеку.

Справжній Subaru

Масштабне оновлення платформи поєднується з класичними технологіями Subaru: опозитним двигуном Subaru Boxer, симетричним повним приводом, режимом X-Mode і позашляховим кліренсом 220 мм.

Максимально безпечний

Система Subaru EyeSight оснащена стереокамерою з двома об'єктивами, яка працює за принципом людського зору. Її дальність, точність і швидкість реакції перевищують показники схожих систем, що працюють на основі радарів.

EyeSight не замінює водія і не відбирає в нього контроль над автомобілем. Вона допомагає боротися з людськими помилками і втомою. Завдяки гострому "зору" вона попереджає про небезпеки, перш ніж водій встигає помітити їх.

Система допомоги водієві EyeSight за допомогою таких функцій, як передаварійний механізм гальмування, адаптивний круїз-контроль, система утримання смуги, попередження про початок руху автомобіля попереду, передаварійне управління дросельною заслінкою може не тільки попередити про небезпеку, а й допомогти водієві уникнути її.

Стильний всередині

Стрімка зовнішність кросовера доповнюється ультрасучасним інтер'єром. Відмінною рисою нового Subaru XV є висока якість оздоблення салону, властива автомобілям вищого класу.

Управління всіма важливими функціями є просто на кермі, оперативна інформація виводиться на багатофункціональний екран, а 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи дозволяє зручно управляти різноманітним контентом.

Цілком доступний

Хоча конкуренція на ринку кросоверів велика, Subaru XV за свою ціну виглядає виграшно на тлі конкурентів.

У базовій комплектації без EyeSight за 740 тис. грн Subaru XV пропонує повний привід з X-Mode і динамічну, але економічну зв'язку з 2-літрового мотора і варіатора. Двозонний клімат-контроль, підігрів сидінь і камера заднього огляду робить автомобіль дуже комфортним.

Комплектація з EyeSight обійдеться лише в 770 тис. грн.

Навіть у топовій комплектації за 840 тис. грн Subaru XV залишається вигідною пропозицією, оскільки авто з підігрівом керма, електроприводом сидінь і системою, аналогічною EyeSight, за ці гроші не запропонує ніхто.

Дізнатися більше про Subaru XV можна на: xv.subaru.ua

Записатися на тест-драйв: subaru.ua/testdrive

Купити новий Subaru XV можна в дилерській мережі Субару: subaru.ua/dealers.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram