ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено з початку доби на Донбасі

Бойовики дещо знизили вогневу активність.

Одного військового поранено з початку доби на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

З півночі вівторка внаслідок ворожих обстрілів у зоні АТО один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення.

Про це повідомляє штаб АТО.

Оперативна обстановка протягом дня істотних змін не зазнала і характеризується як напружена, проте стабільна. З початку доби бойовики 16 разів обстрілювали позиції військових, дещо знизивши вогневу активність.

На Приморському напрямку вночі окупанти раз обстріляли житловий сектор Ольгінці. В результаті вибухів артилерійських снарядів пошкодження отримали три житлових будинки на вулиці Привокзальній. Осколками посікло стіни, вибиті вікна. Люди не постраждали.

На цьому ж напрямку вранці противник, застосовуючи міномети калібру 120 мм, скоїв обстріл невисокої інтенсивності укріплень ЗСУ в районі Чермалика. Також ворожі збройні провокації із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї були зафіксовані поблизу Водяного, Талаківки і Павлополя. Крім того, по українських воїнам, які тримають оборону біля Водяного, вели вогонь снайпери противника.

На Донецькому напрямку ще на зорі ворог обстріляв зі стрілецької зброї різних калібрів і протитанкових гранатометів опорні пункти сил АТО в районі Пісків і Авдіївки. Потім з кулеметів великого калібру двічі відкривали вогонь по українських захисниках поблизу Невельського.

На Луганському напрямку рано вранці бойовики вкотре обстріляли оборонні укріплення в районі Новотошківського з мінометів калібру 120 і 82 мм. Всього було 40 влучень ворожих мін поблизу позицій ЗСУ. Після обіду проросійські озброєні банди двічі відкривали вогонь з 82-мм мінометів поблизу Кримського. Там же найманці били по одному з опорних пунктів із станкового протитанкового гранатомета.

Нагадаємо, за минулу добу один боєць АТО загинув, п'ятеро отримали поранення і травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram