ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО просунулися вперед біля Бахмутської траси

Звільнена територія за мінськими угодами закріплена за Україною.

Сили АТО просунулися вперед біля Бахмутської траси
Фото: facebook.com/93OMBR

Бійці 93-ї окремої гвардійської механізованої Харківської бригади, які зараз виконують бойові завдання в районі АТО, поліпшили своє тактичне розташування, просунувшись уперед на відстань близько 1,5 км ближче до Бахмутської траси, де обладнали нові позиції.

Про це повідомляють у фейсбуці бригади.

"Лінію фронту вдалося трохи вирівняти, а займання висот дозволило краще контролювати супротивника і мати вигідні умови для оборони", - сказано в повідомленні.

Після проведення підготовчих заходів і розмінування механізовані підрозділи бригади вийшли вперед, в окремих випадках скоротивши відстань до позицій ворога до 200 метрів, і закріпилися.

Відзначають, що територія, звільнена і взята під контроль військовослужбовцями 93-ї ОМБр, за мінськими угодами повинна була бути передана Україні.

Втрати серед особового складу бригади відсутні, незважаючи на те, що нові бойові позиції бригади постійно перебували і перебувають під вогнем артилерії (в окремих випадках противник використовував 203-мм самохідні гаубиці 2С7 "Піон"), мінометів калібром 120 та 82 мм, гранатометів різних типів і систем, стрілецької зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram