ГоловнаСуспільствоВійна

Обстановка в зоні АТО частково стабілізувалася, - штаб

З початку дня зафіксовано 10 обстрілів. Втрат немає.

Обстановка в зоні АТО частково стабілізувалася, - штаб
Фото: Макс Левин

Протягом дня обстановка в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі частково стабілізувалася, обстріли були зафіксовані лише на окремих ділянках лінії зіткнення.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці, бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ. Водночас використання противником важкого артилерійського озброєння не зафіксовано.

На Приморському напрямку бойовики двічі відкривали вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО - з 82-мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів неподалік Чермалика.

На Донецькому напрямку зафіксовано чотири обстріли позицій військових в південному передмісті Авдіївки. Терористи використовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Крім того, по одній з позицій ЗСУ вів вогонь ворожий снайпер.

На Луганському напрямку чотири рази відкривали вогонь по позиціях військовослужбовців - двічі під обстріл зі стрілецької зброї потрапили оборонні укріплення сил АТО в районі Донця, а поблизу Новотошківського бойовики випустили понад десяток 82-мм мін. Тут зафіксували і снайпера бойовиків.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій один український військовий загинув (підірвався на вибуховому пристрої), ще п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram