ГоловнаСуспільствоПодії

Машина ГПУ розбила кілька авто, водій втік

В "Тойоті" знайшли документи на водія заступника генпрокурора Єніна.

27 травня в районі вулиці Софії Ковалевської (Голосіївський район Києва) водій Генеральної прокуратури України, керуючи службовим автомобілем "Тойота Кемрі", не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з припаркованими на узбіччі автомобілями, повідомляє прокуратура Києва.

В результаті зіткнення автомобіль "Тойота Кемрі" (як і припарковані авто) отримав механічні пошкодження передньої частини і двох коліс, що зробило неможливим його подальшу експлуатацію.

Після зіткнення водій покинув автомобіль.

Під час огляду місця події співробітники поліції в салоні автомобіля виявили та вилучили пропуск в будівлю ГПУ, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Зараз автомобіль доставили на штрафмайданчик.

В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Нацполіція вирішує питання про притягнення водія до адміністративної відповідальності.

Ресурс "Київ Оперативний" викладає дещо іншу версію подій.

"Пізно вночі, 27.05.2017, на вулиці Луценка автомобіль Toyota Camry, р. н. AA0023MO, "влетів" у припаркований Chevrolet. Від удару Aveo відкинуло в автомобіль Hyundai, щол стояв поруч. Водій-винуватець миттєво натискає на педаль газу, їдучи з місця аварії. Водночас похапцем забуває забрати передній держномер, який залишається на місці аварії. Надходить виклик на 102 "сталося ДТП, другий учасник зник". Через кілька хвилин наряд поліції знаходить автомобіль на вулиці Софії Ковалевської. Очевидно, що без водія за кермом, замість нього була відкрита пляшка пива. Toyota серйозно побита, можливо втекла не з одного ДТП", - йдеться в повідомленні спільноти у фейсбуці.

Також видання оприлюднило фото знайдених в машині ГПУ документів на Василя Базюченка. Це техпаспорт на авто з позначкою реєстрації на ГПУ, дозвіл на носіння травматичної зброї і пропуск в ГПУ. Все це на ім'я Василя Базюченка.

За інформацією колишнього прокурора Приморського району Одеси Олександра Кузьменка, Базюченко - водій заступника генпрокурора Євгена Єніна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram