ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військових поранено в понеділок на Донбасі

Поблизу Опитного бойовики застосували РСЗВ "Град".

Чотирьох військових поранено в понеділок на Донбасі
Фото: EPA/UPG

Протягом минулої доби четверо українських військових отримали поранення в результаті бойових дій на Донбасі. Зафіксовано 59 обстрілів з боку бойовиків.

На Приморському напрямку незаконні збройні формування 29 разів застосовували зброю проти військових. Зокрема вчора ввечері противник випустив майже три десятки 120-міліметрових мін по позиціях поблизу Павлополя. Біля Красногорівки ворог бив з мінометів калібру 82 мм. Під ворожий вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних модифікацій потрапили укріплення сил АТО поблизу Широкиного, Тарамчука і на півночі - біля Мар'їнки, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 21 обстріл. Увечері позиції ЗСУ в районі Опитного обстріляли з РСЗВ "Град". Попередньо зафіксовано наслідки прильоту 15 реактивних снарядів від цієї артилерійської системи. Крім того, ситуація залишається складною в південному і східному передмістях Авдіївки, де бойовики вночі інтенсивно обстрілювали укріплення ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також стрілецької зброї та гранатометів. Зі 120-міліметрових мінометів незаконні збройні формування вели вогонь поблизу Невельського. З озброєння БМП стріляли по опорних пунктах біля Зайцевого.

На Луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано дев'ять фактів використання бойовиками зброї. Зокрема, увечері в бік українських позицій біля Малинового противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. А в районі Валуйського, Станиці Луганської і Дінця - зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, в неділю двоє військових отримали поранення на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram