ГоловнаСуспільствоЖиття

Одеського таксиста, що вбив 17-річну студентку, підозрюють у двох схожих злочинах

За вбивство, поєднане із зґвалтуванням, чоловікові загрожує довічне.

Одеського таксиста, що вбив 17-річну студентку, підозрюють у двох схожих злочинах
Фото: стоп-кадр видео

Стали відомі нові подробиці вбивства 17-річної студентки Одеської юракадемії Тетяни Маснюк. Затриманий за підозрою в скоєнні цього злочину таксист підозрюється в двох схожих злочинах.

Про це повідомляє "Думская" з посиланням на свої джерела в облпрокуратурі.

Відзначається, що затриманий - неодружений чоловік, 1992 року народження - дійсно працював в "Яндекс. Таксі". Але сама служба тут ні при чому. Загибла дівчина не викликала таксі, а просто зупинила машину на вулиці.

"За словами затриманого, в процесі поїздки він познайомився з дівчиною, розговорився. Потім вони виїхали за межі Одеси та вирішили прогулятися. Там він вступив з дівчиною в сексуальний контакт. За словами чоловіка, убита нібито погодилася на це добровільно. А після цього таксиста, за його словами, "переклинило", і він задушив Тетяну", - повідомив співрозмовник видання.

Тим часом, слідство не схильне вірити затриманому на слово: він явно хоче уникнути довічного ув'язнення. Саме така санкція передбачена Кримінальним кодексом України за вбивство, поєднане із зґвалтуванням.

Співробітник прокуратури на умовах анонімності пояснив, що затриманого перевіряють на причетність до двох схожих випадків. Він і далі дає свідчення.

За останнє десятиліття в Одесі відбулося чимало резонансних вбивств молодих дівчат. Деякі не розкриті досі. Так, в 2009 році в парку Перемоги знайшли тіло працівниці супермаркаета "Наталка". Восени 2010-го обгорілий жіночий труп зі слідами сексуального насильства виявили в Лузанівці. У жовтні 2011-го моторошна трагедія сталася на Водопровідній - спотворене тіло дівчини вбивця повісив на гілку дерева. Перед смертю вона теж піддалася зґвалтуванню.

За словами поліцейських, в минулому році зникла одна дівчина, в позаминулому - три. В цьому році, крім Тетяни Маснюк, пропали безвісти ще дві молоді жінки.

За даними "ДумскойТВ", на підозрюваного вдалося вийти після того, як він спробував зняти гроші з банківської картки першокурсниці. Коли його затримали, він одразу в усьому зізнався: приїхав на виклик під гуртожиток, відвіз дівчину за місцем призначення. Та вийшла і обіцяла повернутися з грошима за проїзд. Через кілька хвилин вона повернулася, але без грошей. Тоді водій запропонував розрахуватися інтимними послугами, коли дівчина відмовилася - задушив, вивіз за місто, а тіло викинув у лісопосадку.

Згідно з повідомленням, за тілом дівчини із зони АТО приїхав батько - боєць 95 бригади. Він відвезе доньку на батьківщину, в Житомир.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram