ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня в зоні АТО поранено одного військовослужбовця

Бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

З початку дня в зоні АТО поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

Бойовики продовжують здійснювати провокаційні обстріли позицій українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. З початку доби зафіксовано 19 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку епіцентром вогневого протистояння були позиції ЗСУ в районі Авдіївки. Терористи відкривали вогонь з танка, мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. По захисниках Троїцького били з 82-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів, в районі Пісків діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу Гнутового, а з мінометів калібру 82мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - позиції у Павлополі. З переносної реактивної системи Град "Партизан" і озброєння БМП сепаратисти обстрілювали позиції морських піхотинців в районі Широкиного, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Водяного. В районі Водяного та Новотроїцького також працювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з гранатометів різних систем російсько-окупаційні війська обстрілювали опорні пункти поблизу Новоолександрівки, Кримського і Троїцького.

"З початку доби один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, 2 травня в районі Світлодарської дуги троє військовослужбовців загинули, рятуючи пораненого бійця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram