ГоловнаСуспільствоЖиття

Бійці Нацгвардії чергуватимуть на Євробаченні у формі нового зразка

У більшості країн Європи правоохоронці носять форму темно-синього або чорного кольорів.

Бійці Нацгвардії чергуватимуть на Євробаченні у формі нового зразка
Фото: mvs.gov.ua

Військовослужбовці Національної гвардії, які будуть охороняти громадський порядок під час Євробачення в Києві, отримали форму одягу нового зразка темно-синього кольору.

Про це повідомляється на сайті МВС.

Відзначається, що 300 військовослужбовців 25-ї окремої бригади охорони громадського порядку НГУ, яка дислокується у Києві, вийдуть на вулиці столиці у новій формі. Крім цього, форму нового зразка також отримали 300 нацгвардійців, які забезпечують охорону дипломатичних представництв і консульських установ. Сьогодні, 3 травня, вони вже заступили на службу.

"У рамках реформування Нацгвардії і концептуальних змін ця форма була розроблена спеціально для частин з охорони громадського порядку і дипломатичних представництв", - розповів заступник командира бригади Василь Вакулюк.

Фото: mvs.gov.ua

У МВС зазначають, що в більшості країн Європи правоохоронці носять форму темно-синього або чорного кольорів. Загальновизнано, що за таким кольором одягу можна ідентифікувати представників правоохоронних органів на вулицях міст.

Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, під час "Євробачення-2017" правопорядок будуть забезпечувати 16 тис. поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії, працівників Державної прикордонної служби та Держслужби з надзвичайних ситуацій. Також будуть залучені вертольоти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram