ГоловнаСуспільствоЖиття

Чоловічі браслети - поза модною конкуренцією

У дизайні чоловічих браслетів панують кілька напрямків. Хоча у виборі матеріалів дизайнери дещо обмежені. Чоловіки воліють міцні природні матеріали (шкіру, каучук, текстиль), серед металів беззмінним лідером залишається срібло. Стилісти ювелірного порталу 925.com.ua розповідають, як носити чоловічі браслети і поєднувати їх з іншими прикрасами.

У стилі бохо

Цей напрямок, що поєднує хіпі, готику, циганські й етнічні мотиви, лідирує в усіх рейтингах. Для бохо характерні вузькі шкіряні стрічки, переплетені химерним візерунком. Актуальні кольори - чорний, коричневий, червоний, сірий.

Браслет із плетеної шкіри буде здаватися дорожчим, якщо в ньому присутні деталі зі срібла - застібка і срібна нитка, що пронизує плетіння. Така прикраса гармонує зі стилем «кежуал».

До ділового костюма

Привнести в образ упевненість, гідність і певною мірою шарм допоможуть срібні чоловічі браслети. Цього сезону в моду увійшло тонке і пласке плетіння. У лідерах - неперевершений «бісмарк» і його варіації. Якірному плетінню віддають перевагу чоловіки старшого покоління і не позбавлена брутальності молодь.

Металеві браслети-ланцюги повинні бути тільки з білого металу, в ідеалі - зі срібла. Масивний золотий ланцюг на зап'ясті сприймається як показний пафос і свідчить про відсутність смаку.

Для урочистих випадків і виходу в люди

Водночас у чоловічих браслетах вітаються вставки із золота і позолота. Але тільки якщо прикраса складається з одного чи декількох елементів з гладкою дзеркальною поверхнею. Однак у таких браслетах золото не повинно превалювати над сріблом. Смілива дизайнерська знахідка поєднати два метали, які раніше вважалися непоєднуваними, знайшла багато прихильників.

Стильно і вишукано виглядають срібні браслети з позолотою, у яких гладкі поверхні оброблено темною шкірою або інкрустовано чорним оніксом. Вони виграють за рахунок контрасту.

Браслети з намистинами

Основою для таких прикрас слугує спеціальний браслет, що складається із секцій круглого плетіння або жорстких сегментів круглого перетину. Срібна основа для браслета-конструктора - це вже самодостатня прикраса. Іноді на нього нанизують лише одну намистину зі срібла. Це створює акцент, додає образу шарму, чарівності, легкої грайливості.

Сучасна мода не задає питання: з чим носити чоловічі браслети. Їх можна поєднувати з годинником, надягати кілька браслетів на одне зап'ястя. Головне, щоб це було доречним і гармоніювало зі стилем одягу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram