ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваний у вбивстві адвоката в Дубні здався владі

У суд скеровано клопотання про його арешт і звільнення з посади.

Підозрюваний у вбивстві адвоката в Дубні здався владі
Игорь Чайка
Фото: rivnepost.rv.ua

Тернопільський прокурор, якого підозрюють у вбивстві адвоката в Дубні, 4 квітня здався владі.

Як повідомляють на сайті прокуратури Рівненської області, через кілька днів після злочину 29-річний чоловік сам прийшов давати свідчення. Його відразу ж повідомили про підозру за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу (замах на вбивство двох або більше осіб). До суду скеровано клопотання про арешт підозрюваного і відсторонення його від посади.

Нагадаємо, 1 квітня в приватному будинку в Дубні було вбито колишню кандидатку в мери міста, 43-річну адвокатесу Віту Шаблій. Разом з нею поранили її 55-річного чоловіка, колишнього начальника обласної поліції В'ячеслава Чайку.

Незабаром після цього з'явилася інформація, що підозрюваний у злочині - 29-річний Ігор Чайка, син В'ячеслава Чайки. Він працює в прокуратурі Тернопільської області. Стрілянина сталася на тлі неприязних стосунків екс-голови УМВС з першою сім'єю після розлучення.

У будинку на вулиці Жуковського в Дубні, де сталося вбивство, за даними поліції, свого часу жив колишній правоохоронець В'ячеслав Чайка зі своєю першою дружиною. Донедавна в будинку ніхто не проживав, господар тільки навідувався в нього, щоб підтримувати господарство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram