ГоловнаСуспільствоЖиття

У Балаклії відновили навчання в двох постраждалих від вибуху боєприпасів школах

У середу почне роботу після ремонту дитячий садок.

У Балаклії відновили навчання в двох постраждалих від вибуху боєприпасів школах
Фото: mil.gov.ua

Учні загальноосвітніх шкіл №3 і №6 міста Балаклія Харківської області, які постраждали внаслідок вибухів боєприпасів на артилерійських складах Міністерства оборони, повернулися до занять.

Про це розповів під час чергового засідання штабу з відновлення будівель і споруд, які постраждали 23 березня під час НП на місцевому арсеналі, заступник голови Харківської ОДА Євген Шахненко, повідомляє Укрінформ.

"Навчальний процес в установах, які постраждали від вибуху боєприпасів на 65-му арсеналі - це школи № 3 і № 6 - відновлено", - зазначив Шахненко.

За його словами, в середу почне роботу після ремонту дитячий садок №8.

"На цей час аварійно-відновлювальні роботи проводяться в 54-х багатоповерхових будинках, розташованих в селищі Нафтовиків і на вулиці Арсенальній (військове містечко - ред.). У першу чергу здійснюється ремонт покрівель, потім будуть проведені внутрішньобудинкові роботи", - додав Шахненко .

Нагадаємо, вночі 23 березня в місті Балаклія на території найбільшого в Україні військового складу Міноборони виникла пожежа з подальшою детонацією танкових і артилерійських снарядів 125 і 152 мм.

В результаті НП загинула літня жінка, ще дві отримали поранення.

26 березня розмінування Балаклії було завершено. Всього було вилучено близько тисячі вибухонебезпечних предметів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram