ГоловнаСуспільствоЖиття

У Балаклії відновлено електропостачання

До кінця дня планують остаточно ліквідувати пожежу. 

У Балаклії відновлено електропостачання
Фото: mil.gov.ua

Електропостачання відновлено в Балаклії Харківської області, де три дні тому виникла пожежа на складі боєприпасів Міноборони  і вибухами були пошкоджені всі комунікації міста. Після того, як інтенсивність вибухів спала, ремонтники приступили до відновних робіт, повідомляє  "5 канал".

Крім того, до кінця дня планують остаточно ліквідувати пожежу на складі. Поодинокі вибухи боєприпасів досі звучать на технічній території арсеналу.

Представник Міністерства оборони Владислав Волошин повідомив, що частота становить до 10 вибухів на годину. Залишилися ще два осередки, де є тління, які наразі сьогодні не погашено.

За словами начальника відділення групи піротехнічних робіт ДСНС Сергія Сиваченка, "видають листівки людям для того, щоб вони в разі виявлення самі руками не чіпали, а дзвонили на 101. Наші розрахунки приїжджають і вибухонебезпечні предмети забирають".

Як повідомлялося, піротехніки вже розмінували п'ять із дев'яти секторів у Балаклії і сім прилеглих населених пунктів. Загалом вилучили 820 вибухонебезпечних предметів.  У місті пошкоджено 243 будівлі. Жителям населеного пункту організовано постачають гаряче харчування і роздають продуктові набори. Вулиці патрулює поліція.

За минулу добу в місті затримали двох мародерів.

Напередодні на станції Балаклія  відновлено рух залізничного транспорту.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram