ГоловнаСуспільствоВійна

Від початку доби на Донбасі поранено чотирьох військових

Зафіксовано 46 обстрілів. 

Від початку доби на Донбасі поранено чотирьох військових
Фото: 0629.com.ua

Від початку доби в зоні проведення  антитерористичної операції на Донбасі  поранення дістали четверо українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр  штабу АТО у вечірньому зведенні.

"Російсько-терористичні війська 46 разів обстріляли позиції українських військових. Значна кількість обстрілів відбувалася з використанням важкого озброєння", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог бив по морських піхотинцях поблизу Водяного з артилерійських систем 122-мм калібру. Опорні пункти поряд із Гнутовим і Водяним агресор обстрілював з мінометів 120- і 82-мм калібру. По захисниках Лебединського били зі 120-мм мінометів. Танки вели вогонь по українських військових у Новотроїцькому та Широкиному, потім до обстрілу приєдналися снайпери.

На Донецькому напрямку захисників Троїцького ворог накривав вогнем з артилерійських систем 152-мм калібру, а також з мінометів 120 і 82 мм. Опорні пункти поблизу Авдіївки і Луганського - зі 120-мм мінометів. Із гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Верхньоторецького, Троїцького, Авдіївки і Луганського.

На Луганському напрямку російські окупанти вели вогонь з ПТРК і стрілецької зброї в районі Новозванівка.

"Також у неділю бойовики обстріляли околицю Авдіївка з використанням РСЗВ «Град-П». У результаті обстрілу пошкоджено 21 будівлю. На щастя, обійшлося без жертв", - повідомляють у штабі.

Українським військовим довелося відкривати вогонь у відповідь.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram