ГоловнаСуспільствоПодії

У Балаклії затримали мародера, який пограбував школу

Мужчину затримано в порядку ст. 208 КПК.

У Балаклії затримали мародера, який пограбував школу
Фото: npu.gov.ua

У Балаклії Харківської області, де місцеві жителі були евакуйовані через пожежу на артилерійських складах Міноборони, поліцейські затримали чоловіка, який пограбував школу і квартиру свого сусіда.

Про це повідомляється на сайті управління Нацполіції.

Відзначається, що під час патрулювання міста правоохоронці виявили у одній з господарських будівель дрібну техніку. Власником приміщення виявився 52-річний місцевий житель.

При огляді споруди і приміщення чоловіка було виявлено та вилучено чотири комп'ютери і системні блоки, а також коробку ледламп.

"Встановлено, що частину майна зловмисник виніс із сусідської квартири, решту з Балаклійської загальноосвітньої школи № 6", - йдеться в повідомленні.

Мужчину затримано в порядку ст. 208 КПК. Зараз проводяться першочергові слідчі дії з встановлення потерпілих.

Вирішується питання про повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка).

Нагадаємо, вночі 23 березня в місті Балаклія на території найбільшого в Україні військового складу Міноборони виникла пожежа з подальшою детонацією танкових і артилерійських снарядів 125 і 152 мм. За даними військової прокуратури, причиною пожежі стала диверсія - на склади скинули запалювальні пристрої за допомогою безпілотника.

В результаті НП загинула літня жінка, ще дві отримали поранення. З Балаклії і довколишніх сіл евакуювали 20 тисяч людей.

Випадки мародерства поліція почала фіксувати вчора, 24 березня. Патрульний виявив на вулиці чоловіка, який йшов по вулиці, несучи в руках телевізор. Побачивши правоохоронців, він кинув техніку і почав тікати, але пізніше його затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram