ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму зникли двоє кримських татар

Один чоловік зник восени минулого року, другий - кілька днів тому.

У Криму зникли двоє кримських татар
Фото: Сергей Нужненко

В окупованому Криму зникли двоє місцевих жителів - кримських татар.

Видання "Крым.Реалии" повідомило про зникнення жителя села Олексіївка Білогірського району Мудессіра Ісаєва.

Інформацію про чоловіка, який пішов у ліс кілька днів тому і не повернувся, кримчани поширюють у соціальних мережах. Відзначається, що зниклий кримчанин - 1951 року народження, у нього проблеми із зором.

"Зник чоловік, Мудессір Ісаєв, 1951 року народження, житель села Олексіївка Білогірського району. У чоловіка поганий зір. П'ять днів тому з собакою пішов у ліс... Собака повернулася додому без нього. Ісаєва шукали односельці та МНС, але пошуки не завершилися успіхом", - йдеться в повідомленні.

На сайті управління Росії по Криму інформації про зниклого чоловіка немає.

Як повідомив у Фейсбуці заступник голови Меджлісу Наріман Джелял, житель села Батальне Ленінського району Абдураманов Різван Сулейманович 25 травня 1968 р. н. 10 листопада поїхав влаштовуватися на роботу в Місто і не повернувся. На початку грудня у Феодосії були знайдені його документи. Де він перебуває - невідомо.

Нагадаємо, після анексії Криму Росією на півострові посилилися переслідування кримських татар. Підконтрольний Росії "верховний суд Криму" заборонив діяльність Меджлісу на території анексованого півострова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram