ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО загинули четверо військових, троє поранені

Бойовики збільшили кількість обстрілів до 112 разів.

За добу в зоні АТО загинули четверо військових, троє поранені
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається складною, кількість обстрілів з боку бойовиків збільшилася до 112 разів.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

В результаті четверо бійців загинули, ще троє отримали поранення.

На Маріупольському напрямку по позиціях ЗСУ в районі Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного терористи вели вогонь з мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122 мм. Опорні пункти неподалік Талаківки і Чермалика опинилися під вогнем мінометів калібру 120 мм. По укріпленнях біля Маріїнки і Красногорівки бойовики стріляли з гранатометів і мінометів калібру 82 і 120 мм, а також залучили потужні артилерійські системи калібру 122 і 152 мм.

На Донецькому напрямку терористи здійснили 10 обстрілів позицій поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120 мм. Під обстріл потрапив мікрорайон Старої Авдіївки. Укріплення біля Опитного і Новгородського накрили вогнем з мінометів калібру 82 мм, а неподалік Луганського - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП і СПГ. В районі Верхньоторецького і Невельського по позиціях сил АТО стріляли міномети.

На Луганському напрямку окупанти з мінометів і СПГ обстрілювали Новозванівку, Славне і Катеринівку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram