ГоловнаСуспільствоПодії

"Злодія в законі", що кришував квартирних злодіїв, затримано в Києві

"Джонні Кутаїського" депортовано до Стамбула із забороною в'їзду в Україну терміном на три роки.

Київські оперативники затримали "злодія в законі", який "кришував" квартирних злодіїв. В Україні 42-річний "Джонні Кутаїський", який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, мав намір встановити і розширювати свій вплив на кримінальні процеси як в столиці, так і в інших регіонах.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

"Злодій, який перебував на території України з 2016 року, в столиці займався вирішенням організаційних питань, зокрема координував діяльність "квартирних злодіїв", - сказано в повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Крім того, в Києві він зустрічався з представниками злочинного середовища вищої ланки і в його обов'язки входила організація і проведення так званих "злодійських сходок".

За інформацією оперативних служб, Джонні Хатчапурідзе, він же "Джонні Кутаїський", "короновано" в 1998 році в Москві. У минулому неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини, вчинені на території Грузії і Росії. Останній раз його засуджено в Грузії на 23 роки позбавлення волі за збут наркотиків, з яких відбув 8 років, і в 2016 році звільнено за амністією.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали кримінального авторитета на проспекті Бажана в Києві. Після проведення всіх практичних заходів "Джонні Кутаїського" депортовано до Стамбула (Туреччина) з забороною в'їзду на територію України терміном на три роки.

Як повідомлялося, в 2016 році з України видворили 14 кримінальних авторитетів. Всі злочинці були «короновані» в РФ і підконтрольні російським «злодіям у законі».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram