ГоловнаСуспільствоВійна

Миколаївська митниця приєдналася до збору допомоги для Донбасу

"За часів спільної біди взаємна підтримка є кращою зброєю проти ворога".

Миколаївська митниця приєдналася до збору допомоги для Донбасу
Пункт допомоги місцевим, який знаходиться неподалік дев*ятини
Фото: Макс Левин

Миколаївська митниця Державної фіскальної служби приєдналася до акції з підтримки українських збройних сил і мирних жителів, що постраждали від обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"За часів спільної біди взаємна підтримка є кращою зброєю проти ворога. Сьогодні її потребують тисячі людей: воїни, які щодня ризикують життям, і мирні жителі, які стали жертвами обстрілів терористів", - заявив голова Миколаївської митниці Роман Кріль.

За його словами, кожен житель області, а також комерційні підприємства можуть приєднатися до збору необхідних речей: генератори, бензопили, паливо, теплий одяг, продукти харчування, засоби гігієни і т. ін.

"Разом з усією Україною Миколаївська митниця приєдналася до збору необхідних речей і коштів, які потрібні в зоні бойових дій. Упевнений, що мешканці області підтримають таку ініціативу, адже наше мирне життя можливе лише завдяки героїзму і мужності українців, які сьогодні перебувають на фронті. Спасибі людям, які вже зробили свій внесок у загальну справу взаємодопомоги, і закликаю всіх проявити активність", - додав Кріль.

Центр прийому допомоги облаштовано на першому поверсі Миколаївської ОДА.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко доручив головам обласних та Київській міській державним адміністраціям надати гумдопомогу Авдіївці, що постраждала в результаті обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram