ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє бійців поранені і двоє отримали травми в зоні АТО

Штаб нарахував з початку доби 46 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків.

Двоє бійців поранені і двоє отримали травми в зоні АТО
Фото: Макс Левін

Бойовики 46 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє військових поранені, двоє травмовані.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Відзначається, що терористи продовжують використовувати під час обстрілів важке озброєння.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Водяне і Бердянське. Зі 120-міліметрових мінометів - Новогригорівку, Красногорівку, Павлопіль, Талаківку, Новотроїцьке та Водяне. По Широкиному і Новогригорівці вели вогонь зі стрілецької зброї, по Чермалику стріляв снайпер.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки бойовики випустили по українських позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 "Град". Також вони обстрілювали позиції бійців АТО зі 152-міліметрової артилерії. Багаторазово вогонь вели танки. По Авдіївці, Опитному і Верхньоторецькому били зі 120-міліметрових мінометів, а по Луганському - з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики неодноразово відкривали вогонь по позиціях ЗСУ з 82 - міліметрових мінометів в районі Кримського, Троїцького та Новозванівки.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств щодо загострення ситуації в Авдіївці Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram