ГоловнаСуспільствоВійна

Чотири вболівальники луганської "Зорі" перебувають у полоні бойовиків

Один із них - Владислав Овчаренко. Імен решти поки що не розголошують.

Чотири вболівальники луганської "Зорі" перебувають у полоні бойовиків
Фото: lugansk-online.info

Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" тримають у полоні чотирьох уболівальників луганського футбольного клубу "Зоря".

Про це повідомила координатор ініціативи Схід-SOS Юлія Красильникова, передає Громадське.

Раніше повідомляли про двох заручників. Один з них - Владислав Овчаренко. Імен решти поки що не розголошують.

"Зв'язку з Владиславом Овчаренком поки що немає. Щодо інших затриманих, імена наразі ми не можемо називати, оскільки це не узгоджено із сім'ями, чи є в них зв'язок - не можемо сказати. Щодо Владислава, то з моменту затримання не вдалося з ним зв'язатися, вони не знають, у якому він стані, що з ним", - сказала Красильникова.

За словами Красильникової, питання їхнього обміну планують порушити на наступній зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську.

"Ми передали інформацію про затриманих Ірині Геращенко (уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на сході - ред.). І є підтвердження, що вона буде порушувати це питання в Мінську. І хлопців будуть подавати на обмін. Але поки що в самому Луганську ситуація не змінюється, вони продовжують перебувати у полоні", - додала вона.

Нагадаємо, 5 жовтня представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко заявила, що бойовики продовжують приховувати інформацію про заручників, підтвердивши, що утримують лише 45 заручників зі 110.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram