ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові п'яний замкнув у квартирі прибулих на виклик співробітників "швидкої"

Патрульні допомогли медикам звільнитися з полону.

У Харкові п'яний замкнув у квартирі прибулих на виклик співробітників "швидкої"
Фото: патрульная полиция Харькова

У Харкові п'яний чоловік утримував у квартирі прибулих на виклик співробітників "швидкої допомоги".

Про це інформує патрульна поліція Харкова у фейсбуці.

"Напередодні, близько 3-ї години ночі, патрульним надійшло повідомлення про напад на працівників бригади швидкої медичної допомоги за адресою: вулиця Гвардійців Широнінців. Оперативно прибувши на місце, поліцейські виявили 40-річного громадянина, який замкнув співробітників медичної допомоги у себе вдома. Чоловік поводився неадекватно, на вимоги патрульних відчинити двері не реагував".

Патрульні вирішили потрапити у квартиру через вікно і заспокоїли "бешкетника". Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і марив.

На місце викликали спеціалізовану бригаду швидкої медичної допомоги, яка госпіталізувала п'яного з попереднім діагнозом "алкогольний психоз".

Як з'ясувалося, бригаду швидкої медичної допомоги викликав батько нетверезого чоловіка, тому що його син марив. Прибувши на виклик, працівники "швидкої" зайшли у квартиру, щоб надати хворому медичну допомогу. Однак коли медики зібралися йти, двері квартири не відчинялися, а чоловік продовжував поводитися неадекватно. Тому заради власної безпеки працівники "швидкої" звернулися по допомогу в поліцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram