ГоловнаСуспільствоПодії

Автобус з українськими туристами потрапив у ДТП в Румунії

58 громадян України прямували на курорт у Болгарію.

Автобус з українськими туристами потрапив у ДТП в Румунії
Фото: MFA_Ukraine / twitter

У ніч з 10 на 11 серпня поблизу селища Гароафа в Румунії (міжнародна траса Е85) сталася ДТП за участю туристичного автобуса з українцями, які їхали на відпочинок у Болгарію.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС у Фейсбуці.

"Туристичний автобус з болгарськими реєстраційними номерами перевозив 58 громадян України (20 дорослих, 38 дітей), які прямували в Болгарію, зіткнувся з легковим автомобілем. У результаті інциденту громадяни України не постраждали", - наголошено в повідомленні.

На місце ДТП прибув консул посольства України для надання допомоги. Постраждалих тимчасово розмістили в приміщенні, наданому місцевою адміністрацією.

"Болгарське підприємство-перевізник зобов'язався надати протягом сьогоднішнього дня альтернативні автобуси (на заміну пошкодженому), в яких туристи продовжать подорож за штатним маршрутом", - зазначили в МЗС.

Місцеві правоохоронні органи розслідують причини й обставини події.

Нагадаємо, 30 липня за 100 км від норвезького міста Олесунд сталася ДТП за участю туристичного автобуса, в результаті якого постраждали громадяни України. Одна людина загинула. Норвезькі правоохоронці затримали водія - громадянина України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram