ГоловнаСуспільствоЖиття

Дивіться улюблені фільми із сервісом ivi.ru Новости компаний

Шанувальникам кіно з України більше не потрібно довго шукати улюблений фільм в інтернеті або користуватися послугами піратських ресурсів. Відомий віртуальний кінотеатр ivi.ru починає роботу на українському ринку.

Сервіс ivi.ru — один з найбільших ресурсів всесвітньої мережі, який дозволяє дивитися фільми у відмінній якості в будь-який час. Його численні переваги вже оцінили мільйони користувачів по всій території Росії, а тепер ця можливість з'явилася і у поціновувачів кіномистецтва з України.

Віртуальний кінотеатр володіє величезною відеотекою контенту, яка включає кілька десятків тисяч фільмів різних жанрів на будь-який смак: художні та документальні картини, сучасні блокбастери, старі радянські комедії, серіали і багато іншого.

Для самих маленьких користувачів на сайті є багато цікавих і розвиваючих мультфільмів, які демонструються без спливаючих вікон дорослого змісту і шокуючої реклами, а для телеглядачів — різні передачі і шоу. Каталог постійно поповнюється і вдосконалюється, а всі фільми демонструються тільки в найкращій якості HD і Full HD.

Знайти відповідне відео на сайті не складає великих труднощів: це можна зробити за допомогою зручного фільтра, який дозволяє сортувати контент за кількома параметрами, в розділі «Збірки» або просто переглядаючи коментарі і рецензії, які залишають інші користувачі. Крім того, в розділі «Титр» всі, хто цікавиться новинами світу кіномистецтва, зможуть дізнатися про цікаві факти і плітки з життя своїх кумирів.

Контент, який пропонується на сайті, в більшості своїй безкоштовний, але для того, щоб використовувати можливості сервісу в повній мірі, глядачам надається можливість придбати підписку за 199 російських рублів (близько 75 гривень). Після цього всі відео можна буде дивитися без реклами, отримати знижки на відео з платного каталогу, а також дивитися новинки кіно відразу ж після того, як вони виходять в прокат.

Для перегляду фільмів сервіс дозволяє використовувати будь-які пристрої з підключенням до інтернету, включаючи ноутбуки, стаціонарні комп'ютери, смартфони, планшети і приставки з функцією Smart TV. Більш того, кіносеанс можна почати на одному девайсі, а завершити на іншому, що дуже зручно для користувачів, які не дозволяють собі витрачати багато часу на улюблені картини. Завдяки цим перевагам віртуальний кінотеатр ivi.ru вважається одним з найбільших і найпопулярніших російськомовних сервісів для перегляду відео в режимі онлайн. Переконайтеся в цьому самі!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram