ГоловнаКультура

Новий фільм Слабошпицького візьме участь у Venice Production Bridge

"Люксембург" візьме участь у великій індустріальній секції Венеціанського кінофестивалю

Другий ігровий повнометражний фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького візьме участь у секції Venice Production Bridge.

Як повідомляє Детектор. Медиа, "Люксембург" отримає можливість розширити список своїх партнерів на цій індустріальній секції Венеціанського кінофестивалю.

Venice Production Bridge був заснований у 2012 році для підтримки міжнародних копродукційних проектів. Цього року він пройде з 1 по 5 вересня на острові Лідо. Всього у секції візьмуть участь 40 проектів, з яких 9 (в тому числі і фільм Слабошпицького) є європейськими фільмами.

Суть майданчика - познайомити режисерів і продюсерів із найбільшими дистриб'юторами, представниками фондів, телеканалів і з іншими учасниками кіноринку, зацікавленими у фінансуванні або купівлі європейських та міжнародних проектів.

"Люксембург" вже брав участь в аналогічних продакшн-маркетах на Санденсі і Роттердамському кінофестивалі. На Каннському кіноринку минулого року права на прокат фільму було продано на території Чехії, Словаччини, країн колишньої Югославії, Греції, Португалії та Бенілюксу.

Нагадаємо, що Мирослав Слабошпицький збирається продюсувати документальний фільм про українського письменника Олеся Ульяненка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram