ГоловнаСуспільствоЖиття

Екс-голова вінницької Нацполіції заявив про готовність до співпраці

Шевцов перебуває в лікарні

Екс-голова вінницької Нацполіції заявив про готовність до співпраці
Фото: facebook.com/giolena11

Підозрюваний у державній зраді екс-голова Національної поліції Вінницької області Антон Шевцов заявив, що перебуває в лікарні і готовий до співпраці.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Уведомил следствие и прокуратуру о месте своего нахождения. Готов к полному сотрудничеству. В данный момент восстанавливаю здоровье в медучереждении.

Опубліковано Антоном Шевцовим 21 березень 2016 р.

Нагадаємо, екс-голову Нацполіції Вінницької області Антона Шевцова ввечері 20 березня звільнили з-під варти у зв'язку із закінченням терміну розгляду клопотання слідчого СБУ про застосування запобіжного заходу.

Раніше 20 березня екс-голова вінницької поліції Антон Шевцов відмовився від послуг своїх чотирьох київських адвокатів. Його знову забрали в лікарню із засідання суду.

Як повідомлялося, 4 березня голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що керівництво проводить службове розслідування щодо Шевцова і звернулася з відповідним проханням до Служби безпеки.

Того ж дня Шевцов подав рапорт про звільнення, і Деканоїдзе його задовольнила. Невдоволення верхівки МВС Шевцовим пов'язано з відео, на якому той 9 травня 2014 року бере участь у військовому параді в окупованому Севастополі і спілкується з журналістами телеканалу "Росія". Раніше у кримчанина Шевцова в соцмережах знайшли спільне фото з депутатом Держдуми РФ Миколою Валуєвим. Крім того, були знайдені свідчення того, що його дружина живе в окупованому Севастополі.

СБУ затримала Шевцова 18 березня за спробу втекти до Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram