ГоловнаПолітика

Екс-голову поліції Вінницької області знову відвезли в лікарню з засідання суду

Під час зачитування рішення Шевцов почав панікувати

Екс-голову Національної поліції Вінницької області Антона Шевцова, якого підозрюють у сепаратизмі, знову забрали в лікарню з засідання суду.

Про це повідомляє місцевий сайт i-vin.info.

Фото: i-vin.info

Після допиту свідка адвокати обвинуваченого заявили відвід прокурору, але суд у клопотанні їм відмовив. Під час зачитування рішення Шевцов почав панікувати і кричати. Він заявив, що йому погано, в суд викликали швидку допомогу і відвезли на огляд до лікарні.

У засіданні знову оголошено перерву.

Фото: i-vin.info

Нагадаємо, 4 березня голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що керівництво проводить службове розслідування щодо Шевцова і звернулося з відповідним проханням до Служби безпеки.

Того ж дня Шевцов подав рапорт про звільнення, і Деканоїдзе його задовольнила. Невдоволення верхівки МВС Шевцовим пов'язано з відео, на якому той 9 травня 2014 року бере участь у військовому параді в окупованому Севастополі та спілкується з журналістами телеканалу "Росія". Раніше у кримчанина Шевцова в соцмережах знайшли спільне фото з депутатом Держдуми РФ Миколою Валуєвим. Окрім того, були знайдені свідчення того, що його дружина живе в окупованому Севастополі.

СБУ затримала Шевцова 18 березня за спробу втекти до Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram