ГоловнаСуспільствоЖиття

Екс-голова вінницької поліції відмовився від послуг чотирьох київських адвокатів

Шевцову знову стало погано в суді

Екс-голова вінницької поліції відмовився від послуг чотирьох київських адвокатів
Фото: i-vin.info

Екс-голова Національної поліції Вінницькій області Антон Шевцов відмовився від послуг своїх чотирьох київських адвокатів.

Про це інформує телеканал "112 Україна".

Адвокат затриманого Андрій Левковець вважає, що заява Шевцова пов'язана із його заявою про те, що якщо суд не звертає уваги на доводи захисників, то йому краще пошукати захисників, які зможуть боротися з цим.

Згідно з повідомленням, Шевцову знову стало погано в суді.

Нагадаємо, екс-голову Нацполіції Вінницькій області Антона Шевцова, якого підозрюють у сепаратизмі, вдень 20 березня знову забрали в лікарню із засідання суду.

Як повідомляли, 4 березня голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що керівництво проводить службове розслідування з приводу Шевцова і звернулося з відповідним проханням до Служби безпеки.

Того самого дня Шевцов подав рапорт на звільнення - і Деканоїдзе його задовольнила. Невдоволення верхівки МВС Шевцовим пов'язане з відео, на якому той 9 травня 2014 року бере участь у військовому параді в окупованому Севастополі і спілкується з журналістами телеканалу "Россия". Раніше у кримчанина Шевцова в соцмережах знайшли спільне фото з депутатом Держдуми РФ Миколою Валуєвим. Крім того, знайшли свідчення того, що його дружина живе в окупованому Севастополі.

СБУ затримала Шевцова 18 березня за спробу втекти до Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram