ГоловнаСуспільствоЖиття

Патрульну поліцію Одеси очолить офіцер "Сокола" Федун, - ЗМІ

Президент і голова МВС завтра представлять нових патрульних Одеси

Патрульну поліцію Одеси очолить офіцер "Сокола" Федун, - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Патрульну службу Одеси очолить майор поліції, колишній оперуповноважений УБОЗ і боєць загону спецпризначення "Сокіл" Богдан Федун.

Про це повідомляє місцева газета "Думська" з посиланням на джерела в МВС.

"Офіцер неофіційно підтвердив "Думской", що саме він очолить патрульну поліцію Одеси. Правда, інтерв'ю давати відмовився - мовляв, до офіційного представлення (воно відбудеться завтра) неетично", - пише видання.

Відомо, що Федун має добру опінію від начальства, він неодноразово виконував завдання в зоні антитерористичної операції. Крім того, 2 травня 2014 року поліцейський разом з іншими бійцями "Сокола" брав участь у затриманні сепаратистів, які переховувалися в торговому центрі "Афіна". Одружений, виховує доньку.

Нову патрульну поліцію Одеси презентуватиме 25 серпня не тільки міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, а й президент Петро Порошенко. Церемонія виголошення присяги поліцейськими розпочнеться о 15:00 біля пам'ятника Дюку.

Нагадаємо, у своєму зверненні до українців з нагоди Дня Незалежності Порошенко заявив, що у вівторок, 25 серпня, відвідає Одесу, де представить нову патрульну поліцію міста.

"Уже місяць як нова поліція патрулює Київ. Учора вона запрацювала у Львові, завтра дам старт її роботі в Одесі", - сказав Президент. Він також наголосив, що незабаром нові патрульні поліцейські почнуть нести службу в Ужгороді, Харкові та Дніпропетровську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram