ГоловнаПолітика

Керівником львівського патруля став 26-річний молодший сержант

Юрій Зозуля штрафував Сергія Мельничука і Григорія Суркіса.

Керівником львівського патруля став 26-річний молодший сержант
Юрий Зозуля
Фото: facebook.com/arsen.avakov.1

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував запуск патрульної поліції у Львові 23 серпня.

"23 серпня у Львові о 10:00, в День державного прапора, даємо старт Новій патрульній поліції! 600 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Зустрічайте!" - написав він у фейсбуці.

Головою патрульної поліції Львова Аваков призначив Юрія Зозулю.

"26 років. Молодшого сержанта... Без збентеження і без лукавства - хлопця, одного з найкращих у київській патрульній поліції зараз - і... всього лиш молодшого сержанта (за новим законом - капрала). Звання і досвід прийдуть. Головне - енергія і воля до змін, які ми робимо, змінюючи стару міліцію на нову українську поліцію. Це - вирішальна якість! Ніні Юрій - заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції м. Києва. З першого до останнього - на Майдані, активний учасник Революції Гідності. Навчається в Національній академії внутрішніх справ, іспитами підтверджує освіту, яку отримав в одному з польських ВНЗ. До свого приходу в патрульну поліцію Юрій Зозуля встиг попрацювати у фінансовій сфері", - повідомив міністр.

Він додав, що за час роботи в київському патрулі Зозуля відзначився в кількох випадках, коли було складено адмінпротоколи на кількох VIP-персон, зокрема на народного депутата України Сергія Мельничука і на віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

Нагадаємо, патрульну поліцію Києва очолює 28-річний Олександр Фацевич. Раніше він командував ротою патрульної служби спеціального призначення МВС "Світязь", брав участь у бойових діях в Іловайську та Дебальцевому.

Львів стане другим містом після Києва, де запрацює патрульна поліція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram