ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 30 обстрілів у вівторок

Снаряди вцілили у житлові будинки в Ленінському та Водяному

Штаб АТО нарахував 30 обстрілів у вівторок
Фото: EPA/UPG

Протягом вівторка проросійські найманці близько 30 разів обстріляли позиції українських військ, стріляли і по мирних населених пунктах.

Як повідомляє прес-центр АТО, більшість обстрілів зафіксовано в районі Донецька. Зі 120-мм мінометів проросійські найманці обстріляли Піски, шахту Бутівка. Опитне і Первомайське зазнали обстрілу зі 122-мм артилерійських систем. Ворог вів вогонь з озброєння танків і БМП, автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї.

На Артемівському напрямку зі 122-мм артилерійської системи бойовики обстріляли Миронівський, а Попасну і Золоте - з мінометів. У цьому ж районі по позиціях військових біля Гладосового стріляв танк.

Місто Щастя в Луганській бойовики двічі обстрілювали з автоматичних станкових гранатометів.

"Бойовики не шкодують і мирних жителів. Снаряди важких артилерійських систем сьогодні падали на житлові будинки в Ленінському та Водяному", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вдень у понеділок поблизу Красногорівки Донецької області автомобіль інженерного підрозділу Збройних сил України підірвався на протитанковій міні, внаслідок чого загинули 7 військових. Загалом же в понеділок загинули 8 бійців сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram