ГоловнаСуспільствоОсвіта

BIONIC University отримав нагороду на IT Jam Meet&Mix

IT-університет Василя Хмельницького визнали соціально відповідальною IT-ініціативою

Перший в Україні відкритий міжкорпоративний ІТ-університет BIONIC University визнано найбільш соціально відповідальною ініціативою серед освітніх IT-проектів країни. Університет переміг серед майже півсотні проектів, отримавши IT Education Awards від експертного комітету некомерційного профільного заходу у сфері освіти та інновацій IT Jam Meet&Mix 2015.

"Освітня ініціатива BIONIC University з'явилася як відповідь на запит ринку, гостру потребу в IT-професіоналах високого рівня. Наша команда докладає багато зусиль, щоб якість освіти і актуальність наших програм залишалися на висоті. Ми дуже раді, що BIONIC University отримав визнання в професійному середовищі. Це свідчить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку і університет справді корисний для суспільства", - зазначив директор з розвитку BIONIC University Олександр Жариков.

Некомерційний профільний захід IT Jam проводиться в Україні щорічно з 2009 року. Нагорода IT Education Awards вперше з'явилася цього року і націлена на заохочення тих, хто вкладає свою енергію і час у навчання і розвиток IT-професіоналів.

BIONIC University (Київ) - перший в Україні відкритий міжкорпоративний ІТ-університет. Заснований в 2012 році, працює на базі Національного університету "Києво-Могилянська академія". Завдання закладу - підготовка IT-фахівців нової формації, конкурентоспроможних у глобальному контексті, однак орієнтованих на професійну реалізацію в Україні. Підготовка фахівців здійснюється за трьома напрямками: Tech Skills (навички програмування), Soft Skills (навички соціальної взаємодії), Entrepreneurship (навички підприємництва). Фінансує ІТ-університет український підприємець Василь Хмельницький, відомий як інвестор однієї з найбільших девелоперських компаній країни UDP, фармацевтичної компанії "Біофарма" і міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram