ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області від вибуху гранати загинув мирний житель

Чоловік роздивлявся або розбирав гранату у своєму автомобілі

У Луганській області від вибуху гранати загинув мирний житель
Фото: zstore.zman.com

Оперативна ситуація в Луганській області залишається напруженою, за минулу добу зафіксовано 11 обстрілів з боку терористів. Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

"За минулу добу зафіксовано 11 обстрілів контрольованої Україною території з боку терористів "ЛНР" (у попередні дві доби кількість обстрілів було такою самою). Найспекотнішими точками стали населені пункти Станиця Луганська, Попасне і Чорнухине. У Станиці протягом дня і ночі періодично спалахували перестрілки з використанням великокаліберних кулеметів, автоматів і мінометів", - сказано в повідомленні.

У Станиці Луганській від вибуху гранати загинув 43-річний місцевий житель.

"Тіло чоловіка з численними осколковими пораненнями тулуба знайшли в його ж автомобілі на одній з вулиць райцентру. За попередніми даними, він оглядав або намагався розібрати знайдену гранату, вона вибухнула. Це вже другий поспіль аналогічний нещасний випадок у Станиці - день перед тим на гранаті РГД-5 тут підірвалися двоє місцевих чоловіків, один загинув на місці, а інший потрапив до лікарні", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, з 9 грудня в зоні бойових дій на сході України формально оголошено перемир'я, українські військові не ведуть вогонь по терористах, проте бойовики не припиняли обстрілів жодного дня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram