ГоловнаПолітика

Зеленський призначив заступником голови АП продюсера, який знімав рекламу Гройсмана і кіно про Кононенка

Кирило Тимошенко знімав найвідоміший ролик з викликом Порошенка на дебати на стадіон.

Зеленський призначив заступником голови АП продюсера, який знімав рекламу Гройсмана і кіно про Кононенка
Кирилл Тимошенко
Фото: facebook.com/kirill.timoshenko

Президент України Володимир Зеленський призначив Кирила Тимошенка заступником глави Адміністрації президента.

Відповідний указ №310 від 21 травня опубліковано на сайті глави держави.

Кирило Тимошенко - засновник компанії GoodMedia, яка відома завдяки політичній і соціальній рекламі. Серед замовників Тимошенка - багато топ-політиків країни. У 2014-му його продакшн організовував трансляцію інавгурації Петра Порошенка.

У жовтні 2014 року на телеканалі "1+1" вийшов фільм виробництва GoodMedia "Битва за Дніпро", героями якого були Борис Філатов і Геннадій Корбан. Фільм розповідав про роботу команди голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Він теж брав участь у зйомках і спілкувався з Тимошенком.

У 2017-2018 роках GoodMedia зняла цілу низку роликів про здобутки влади - уряду і Міністерства інформполітики. У січні 2019 року фільм GoodMedia "П'ять днів з Ігорем Кононенком" вийшов на телеканалі "Прямий".

Серед відомих політичних замовників GoodMedia - Юрій Луценко. Для нього компанія зняла три ролики, зокрема і торішнє привітання генпрокурора з Днем Незалежності.

Вже під час президентської кампанії, коли Тимошенко працював у команді Зеленського, GoodMedia транслювала форум команди Порошенка "Відкритий діалог", що проходив у Палаці спорту.

GoodMedia знімала всі ролики кандидата в президенти Володимира Зеленського і найвідоміший ролик з викликом Порошенка на дебати на стадіон. Тимошенко також спілкувався з журналістами і частково дублював обов'язки прес-служби Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram