ГоловнаПолітика

Тимошенко про мораторій на землю: ми захистили безцінний скарб

Голосування за мораторій вона назвала моментом істини.

Тимошенко про мораторій на землю: ми захистили безцінний скарб
Юлия Тимошенко
Фото: ba.org.ua

Пролонгація мораторію на продаж сільськогосподарської землі стала перемогою патріотів і показала, хто дійсно піклується про національні інтереси України, а хто - про власне збагачення. Про це лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко розповіла журналістам в кулуарах парламенту після ухвалення законопроекту 9355-5.

Як зазначила лідер партії, непродовження мораторію до президентських виборів позбавило б Україну безцінного скарбу - української землі.

"Сьогодні в нашій залі був момент істини: хто за Україну, а хто готовий розпродати її з молотка. Сьогодні для парламенту, по суті, був тест: скільки в залі людей, які не готові за будь-які гроші та ультиматуми здати сільськогосподарську землю", - заявила голова партії.

Юлія Тимошенко звернула увагу на те, що президентська фракція фактично зривала голосування, а в результаті продовження мораторію підтримала тільки третина депутатів БПП.

Юлія Тимошенко нагадала, що дві такі потужні країни, як Канада та Ізраїль, майже всю сільськогосподарську землю мають у державній або в комунальній власності.

"Це потужні країни, які мають землю, але не дають з нею поводитися як завгодно. І Україна буде такою. Але для цього треба прибрати мафію на чолі з її головним представником - Петром Порошенком", - підсумувала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram