ГоловнаПолітика

Геращенко: перших осіб держави не вносять у санкційні списки

Перший віце-спікер прокоментувала непотрапляння під санкції Петра Порошенка.

Геращенко: перших осіб держави не вносять у санкційні списки
Фото: censor.net.ua

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко прокоментувала невключення в санкційний список Росії Президента України Петра Порошенка.

"Перших осіб держави в санкційні списки не вносять. Це неможливо. Але загалом - це список санкцій Порошенка. Всі його дипломати і міжнародні радники (Єлісєєв у тому числі), представники мінських груп (Демченко), яскраві представники БПП, лідери кримських татар, уся команда президента - там", - написала віце-спікер у facebook.

Геращенко вважає введення санкцій гарною оцінкою роботи президента та його команди.

"У цьому списку - вся команда Порошенка, в тому числі його син. Гарна оцінка роботи українського президента Кремлем): Президент і його команда і надалі будуть робити все, щоб у Кремля пригорало. І в ПАРЄ. І в ООН. На всіх міжнародних майданчиках. До повного визволення України, до деокупації Криму і Донбасу", - зазначила Геращенко.

Нічого нового вона не побачила і в економічній частині списку. За словами Геращенко, Кремль запровадив санкції проти тих підприємств, "яким і так перекрито вхід на російський ринок і заблоковано транзит до третіх країн, як-от Казахстан, Узбекистан, Туркменістан".

Нагадаємо, Ірина Геращенко є фігурантом списку санкцій РФ, до якого, крім неї, увійшла ще 321 особа і 68 компаній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram