ГоловнаПолітика

Тимошенко: "Санкції Кремля мене мало хвилюють"

Політик назвала адекватну відповідь РФ.

Тимошенко: "Санкції Кремля мене мало хвилюють"
Фото: Александр Прокопенко

Побудова сильної демократичної, європейської держави буде адекватною відповіддю на санкції, запроваджені Росією проти українських громадян і компаній. Так Юлія Тимошенко прокоментувала у facebook включення до списку санкцій РФ.

"Кремль включив мене до санкційних списків. Посміхаюся і уявляю, як зараз на Банковій оперативно складаються нові темники про те, що "Кремль зробив це спеціально". Бо в них на міфологемі про мене як про "кремлівську руку" побудована вся чорна PR-кампанія", - зазначила Тимошенко.

"Санкції Кремля, якщо чесно, мене мало хвилюють. Бізнесу у мене ні тут, ні там немає і бути не може. Принагідно зазначу, що в санкційному списку, на диво, немає "Рошену" чи "Ленінської кузні"… Щоб це могло означати? Ви не знаєте?

Взагалі ж про всю санкційну політику я хочу сказати таке. Успіх України, побудова сильної демократичної, європейської держави – це буде найадекватніша наша "санкція" російському загарбнику. Це саме та санкція, від якої Кремлю буде точно не добре", - резюмувала нардеп.

Нагадаємо, до списку санкцій РФ потрапили 322 людини і 68 компаній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram