ГоловнаПолітика

Порошенко відвідає Туреччину 3 листопада

Участь у зустрічі візьмуть представники Меджлісу кримськотатарського народу.

Порошенко відвідає Туреччину 3 листопада
Фото: http://www.president.gov.ua/

Президент України Петро Порошенко відвідає з офіційним візитом Туреччину на запрошення президента країни Реджепа Таїпа Ердогана. Про це повідомляє прес-служба Anadolu.

Зазначається, що 3 листопада в Анкарі відбудеться сьоме засідання Ради стратегічного співробітництва високого рівня Туреччина-Україна, в якому візьме участь Порошенко.

"Президент України Петро Порошенко в суботу, 3 листопада, прибуде з офіційним візитом до Туреччини", - йдеться у повідомленні.

Дипломатичні джерела в Анкарі повідомляють, що участь у зустрічі візьмуть представники Меджлісу кримськотатарського народу.

Сторони обговорять питання підписання угоди про вільну торгівлю, зміцнення безпеки і боротьби з тероризмом. Також планується детально проаналізувати ситуацію з кримськими татарами та порушеннями їхніх прав з боку окупаційної російської влади.

Востаннє Порошенко відвідував Туреччину в червні. Тоді Президент взяв участь в урочистій церемонії введення в експлуатацію Трансанатолійського газопроводу (TANAP) в обхід Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram