ГоловнаПолітика

Поплавський представив свою книгу "Ректор" у Кембриджському університеті Актуально

Свою книгу Михайло Поплавський присвятив 25-річчю діяльності на посаді ректора, професора Київського національного університету культури і мистецтв.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський 19 жовтня презентував свою нову книгу "Ректор" у Кембриджському університеті (Великобританія). Про це він повідомив у своєму Instagram.

"Для мене велика честь і відповідальність виступати в навчальному закладі світового рівня! Ця книга про успіх, вірність мрії і сміливість мріяти. Про мою формулу щастя – емоційний інтелект із творчо-прикладним характером! Про азарт у досягненні мети і мету, яка стає шляхом довжиною в життя. Коли мене запитали, що ж є головною справою мого життя, я відповів – університет, а головною суспільною роллю – ректор!" – заявив Поплавський.

У прес-службі ректора зазначили, що у презентації взяли участь ректори європейських вишів, представники української діаспори в Європі, студенти і колеги з України.

Професор Кембриджського університету Пітер Мілбарк під час автограф-сесії зауважив, що книга цікава і доступно розповідає про історію створення бренда – Університету культури, про інноваційні іміджеві та маркетингові стратегії. Також він заявив, що книга має наукову та історичну цінність, тому що в ній відображено особливості становлення української системи освіти.

Книга "Ректор" буде доступна в читальному залі бібліотеки Кембриджського університету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram