ГоловнаПолітика

Дмитра Гнапа облили фекаліями в Полтавській області

Він заявив про дерибан газових родовищ Полтавською облрадою.

Відомого журналіста Дмитра Гнапа облили фекаліями в Полтавській області. Це сталося в п'ятницю в селищі Шишаки перед виїзною сесією Полтавської обласної ради, на порядок денний якої було винесено питання видачі ліцензій на видобуток газу.

"Чудовий ранок, друзі. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками і відром нечистот. Депутати забарикадувалися всередині і збираються продовжити дерибан газових родовищ", - написав він у фейсбуці.

Фото: facebook.com/gnap.ua

Журналістка Христина Бердинських повідомила, що за нападом стоїть Сергій Чередніченко з Соціалістичної партії Іллі Ківи.

"Жоден співробітник поліції не зрушив з місця. А сюди нагнали навіть поліцію особливого призначення. Моя спроба написати заяву в поліцію, закінчилася нічим. Поліцейський від мене тікає. Ось вам і відповідь, чому продовжують нападати на активістів", - написала вона в фейсбуці.

Чередніченко підтвердив, що він перебуває в Шишаках.

Фото: facebook.com / Сергій Чередніченко

Нагадаємо, що кілька днів тому аналогічний випадок стався з депутатом Верховної Ради Сергієм Капліним. Він поклав відповідальність за напад на Дмитра Корчинського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram