ГоловнаПолітика

Сущенко просить Сенцова припинити голодування

Засуджений журналіст передав слова підтримки через адвоката.

Сущенко просить Сенцова припинити голодування
Фото: Сергей Нужненко

Український журналіст Роман Сущенко, незаконно засуджений у Росії, закликає Олега Сенцова припинити голодування. Про це написав адвокат Сущенка Марк Фейгін на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Тільки що вийшов від Романа Сущенка з Лефортово. Він просить передати Олегові Сенцову, щоб той беріг себе і відмовився від голодування. Банальні слова тут ні до чого, і так усе зрозуміло", - повідомив адвокат.

Сущенко також передав українському омбудсмену Людмилі Денісовій слова підтримки і дуже просить усіх, від кого це залежить, допомогти їй домогтися зустрічі з політв'язнями.

"Від себе додам, що історія з недопуском Людмили Денісової до українських політв'язнів стає вже зовсім непристойною і безсовісною. Кремль, самовдоволено насолоджуючись чемпіонатом світу, вкрай втратив уже сором, придумуючи ідіотські приводи, щоб перешкодити Денісовій", - резюмував Фейгін.

Нагадаємо, російська сторона відмовляється надавати будь-яку інформацію про стан здоров'я українського політв'язня Олега Сенцова, в тому числі візуальну - ніяких фото і відео, а також відмовляє у відеозв'язку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram