ГоловнаПолітика

Кабмін призначив Булатова на посаду заступника голови Держрезерву

Колишній міністр молоді та спорту виграв конкурс на цю посаду.

Кабмін призначив Булатова на посаду заступника голови Держрезерву
Фото: dsmsu.gov.ua

Дмитра Булатова, який займав у 2014 році посаду міністра молоді і спорту, призначено заступником голови Державного агентства резерву (Держрезерву) за підсумками конкурсу на зайняття цієї вакантної посади.

Відповідне розпорядження оформлено розпорядженням Кабінету Міністрів №439, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, Булатова призначено на п'ять років з випробувальним терміном три місяці.

"За результатами конкурсу на займання вакантної посади заступника голови Державного агентства резерву України визначено переможцем Булатова Дмитра Сергійовича", - зазначено в повідомленні Національного агентства з питань державної служби за результатами конкурсу.

Конкурсна комісія визначила переможцем на посаду керівника апарату Фонду державного майна Олену Спіріну, а на посаду керівника секретаріату уповноваженого Верховної Ради - Людмилу Лівшу.

Нагадаємо, Дмитро Булатов був одним з лідерів Автомайдану, після звільнення з посади міністра в травні 2015 року Булатова мобілізували - він пішов воювати на Донбас, 2016 році демобілізувався.

Держрезерву належать понад 30 підприємств, які працюють у сфері прийому / зберігання / переробки зерна, складські та холодильні приміщення, а також об'єкти зберігання нафтопродуктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram