ГоловнаПолітика

Бабченко просить $50 тис. за ексклюзивне інтерв'ю з ним

"Мені потрібно вкотре життя з нуля будувати".

Бабченко просить $50 тис. за ексклюзивне інтерв'ю з ним
Фото: Lb.ua

Журналіст Аркадій Бабченко, який минулого тижня виявився в центрі спецоперації СБУ, почав просити гроші за інтерв'ю з ним.

"Колеги, я все розумію. Але повірте - у мене зараз така купа проблем, мені потрібно вкотре життя з нуля будувати, щоб я міг думати ще й про те, як робити вам рейтинги і контент. Тому давайте так: п'ятдесят штук баксів - і ексклюзивне інтерв'ю ваше. Я шалено втомився. Я вичавлений повністю. Останні пару днів я був на межі нервового зриву. Будь ласка, не смикайте мене. Дайте ожити", - написав він у фейсбуці.

Журналіст Олеся Бацман, яка веде авторську програму на "112 каналі", підтвердила, що Бабченко просить грошей за інтерв'ю.

"Аркадій сказав [гостьовому редактору] Олені, що тепер ексклюзивні інтерв'ю він дає тільки за гроші, розглядаючи суму від 50 тисяч. «Гривень?» - несміливо уточнила Олена. «Доларів» - упевнено промовив Аркадій, і додав, що за 60 тисяч він точно погодиться!" - написала вона в фейсбуці.

Нагадаємо, ввечері 29 травня з'явилася інформація, що Бабченка застрелили в його квартирі в Києві.

Однак уже наступного дня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації. За його словами, вбивство замовили російські спецслужби, а українські - запобігли йому та інсценували в рамках спецоперації для затримання виконавців.

Силові відомства стверджують, що слідство отримало список 47 потенційних жертв завдяки інсценуванню вбивства Бабченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram